top of page

Szolgáltatók: Place of Cards Esküvői ültetőkártyák

Esküvő szervezésekor az egyik legnagyobb kihívás az, hogy minden részletre figyeljünk. Amikor nincs rendezvényszervező a háttérben, saját magunknak kell felkutatnunk minden szükséges szolgáltatót. A helyszín, a catering, a fotós, a videós, a tortakészítő :)– minden apróságra figyelmet kell fordítanunk.


Az eddigi tapasztalataim alapján, ahol már részt vettem torták elkészítésében, a legtöbb esetben a párok maguk szervezték az esküvőjüket. Ezért úgy érzem, hogy segíthetek azoknak, akiknek ez lesz az első esküvőjük és még nem tudják, hol kezdjék.


Ebben a bejegyzésben szeretnék bemutatni egy olyan szolgáltatót, akikkel már dolgoztam együtt, és akiket bátran ajánlok.


Az esküvői ültetőkártyák olyan apró, ám nagyon fontos részletei az esküvőtöknek, amelyek segítenek rendezetten és könnyedén elhelyezni a vendégeket az asztaloknál. Ezek a kártyák nemcsak praktikusak, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy egyedi stílust és hangulatot kölcsönözzenek az esküvőtöknek. Ahelyett, hogy egyszerű neveket tartalmaznának, személyre szabhatjátok őket azáltal, hogy például az ételválasztékot vagy más egyedi részleteket is megjelenítetek rajtuk. Ezek az apró kiegészítők segíthetnek abban, hogy az esküvőtök minden részlete összhangban legyen és emlékezetessé tegyétek a nagy napot mind a vendégek, mind pedig magatok számára.


A Place of Cards mögött egy lelkes programozó csapat áll, akiket már régóta ismerek. Amikor elkészítették a honlapjukat, szükségük volt egy képanyagra. Mivel szeretek fotózni, pár demo fotót küldtem nekik. Nagyon tetszett az elképzelésem, így együtt dolgoztunk a projekt megvalósításán.


A Place of Cards választékában számos design közül választhattok, mindegyiket a csapat saját kezűleg készíti el.

Ahhoz, hogy bemutassuk az ültetőkártyákat, egy könnyed tavaszi kerti parti stílusú esküvői hangulatot teremtettünk, amelyhez természetesen egy hozzáillő tortát is sütöttem. A vadrózsa és a jázmin virágzása inspirált minket a dekorációhoz, így ezekkel díszítettük az asztalokat és a tortát is. Egy zöld leveles ültetőkártyát választottuk, ami illik ehhez a könnyed, romantikus hangulatú kompozícióhoz. Nekünk nagyon tetszik a végeredmény! :)


Ha felkeltette az érdeklődéseteket, és hasonló kártyákra lenne szükségetek az esküvőtökön, nézzetek szét a kínálatukban!
Comments


bottom of page