top of page
Kedveskrem-143.jpeg

TORTA ÁRAK

Rendelés menete

Kérjük, hogy a rendelést legalább 3 nappal előre adjátok le. Előre egyeztetett időpontban tudod átvenni a tortádat a helyszínen ,illetve a bolo.hu oldalon házhozszállítást is kérhetsz!

Fizetési lehetőségek

A kifizetést a helyszínen lehet rendezni készpénzzel vagy bankkártyával.

ÁFÁ-s számla igényt kérjük előre jelezd!

Méretek

Tortáink különböző méretekben kaphatóak: 6, 8, 10, 12, 14 és 16 szelet.

Ha ennél több szeletre van szükséged, kérlek, írj nekünk egy emailt!

Esküvői megkereséseket is emailben várunk!

Díszítés

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a torta díszítése eltérhet a honlapon található képektől, mivel az alapanyagok és a szezonális lehetőségek függvényében alakítjuk ki a dekorációt. Az alapár tartalmazza a gyümölcsöket, magvakat és egyéb alap díszítő elemeket.

Árak

Torta szeletár: 2000ft

Cukormentes felár: + 200ft/szelet

Laktózmentes felár+ 200Ft/szelet Gluténmentes felár+100ft/szelet

Tortadoboz: +250ft

Esküvői burkolt torta szeletár: 2100ft

Esküvői torták

Az esküvői megkereséseket  e-mailben fogadjuk, így könnyebben tudjuk megbeszélni az egyéni igényeidet és részletesen tudunk válaszolni a kérdéseidre.Ebben a levélben kérjük, írd le az esküvővel kapcsolatos pontos dátumot, helyszínt és az elképzeléseidet a tortával, valamint a dekorációval kapcsolatban.

_OKP1876.jpg

Reméljük, hogy megtaláljátok a tökéletes tortát az alkalomhoz, és örömmel szolgálunk ki titeket! Ha kérdésetek van vagy rendelni szeretnétek, kérjük, lépjetek kapcsolatba velünk a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken keresztül. Köszönjük, hogy minket választottatok!

bottom of page